De Beautés

Beauté Éternelle is een professionele Anbos schoonheids- en pedicuresalon waar u aan het juiste adres bent voor een groot aantal ontspannende en verzorgende gezichts- en lichaamsbehandelingen. Er wordt gebruik gemaakt van het cosmetica merk Malu Wilz.
 

U wordt klantvriendelijk en vakkundig behandeld voor een redelijke prijs, door gekwalificeerd personeel dat regelmatig extra scholing krijgt. Beauté Éternelle is gevestigd in het souterrain van Dave Haircreations op de Hogeweg 20 in Amsterdam-Watergraafsmeer.

Krista

Ik ben Krista van den Berg en de trotse eigenaresse van Beauté Éternelle.

De opleiding tot schoonheidsspecialiste en pedicure heb ik gevolgd bij Instituut de Korte. Na succesvolle afronding werd mij gevraagd om bij Instituut de Korte te komen werken. Ik heb bij dit Instituut veel ervaring opgedaan in het uitvoeren van behandelingen én in het geven van lessen. Ook op administratief gebied was er ruim gelegenheid kennis op te doen.

In 2000 kreeg ik de mogelijkheid een eigen salon te starten in Thermen Sauna Diemen.

Ik heb op deze locatie in 10 jaar tijd met veel plezier mijn salon kunnen opbouwen. Mijn inspanningen zijn beloond met een groot aantal vaste klanten.

De wens om een eigen ruimte te hebben was er altijd en deze wens werd vervuld met de huidige locatie in de Watergraafsmeer in Amsterdam.

Inmiddels sta ik samen met een professioneel en enthousiast team voor je klaar. Wij bieden diverse schoonheids- en pedicure behandelingen. Mijn eigen specialisaties zijn huidverbetering en definitief ontharen.

Wij vinden het vanzelfsprekend dat elke klant na de behandeling ontspannen en tevreden de salon verlaat.

Tot gauw!

Mandy

Graag wil ik mezelf voorstellen.

Mijn naam is Mandy. Ik ben getrouwd en moeder van twee jongens.

Na in 1996 de opleiding voor schoonheidsspecialiste en pedicure afgerond te hebben, ben ik in Zandvoort bij een parfumerie/ drogisterij en schoonheidssalon gaan werken.

Hier heb ik trainingen en cursussen gevolgd voor verschillende huidverzorgingsmerken, drogisterij en voedingssupplementen.

Daar na ruim 16 jaar gewerkt te hebben, ben ik in 2013 bij Krista en Beauté Éternelle komen werken.

Hier kan ik me volledig richten op het geven van gezichts-en pedicure behandelingen.

Voor vragen over voeding, met betrekking tot de huid, kunnen mensen ook bij ons terecht. Onlangs heb ik een training 'Voeding en Huid' succesvol afgerond.

Elkaar stimuleren en gezelligheid is de drijfveer bij Beauté Éternelle, evenals het geven van fijne behandelingen.

Mijn passie voor het vak is en blijft het verwennen van mensen, zodat zij met een goed gevoel en verzorgde huid de salon verlaten.