Ultrasone behandeling

Voor verbetering van de huidstructuur en het huidreliëf, en vermindering van de zichtbaarheid van ontsierende bloedvaatjes in de huid, kan Beauté Éternelle u de ultrasone behandeling aanbieden. Bij deze behandeling richt uw schoonheidsspecialiste via een speciale applicator onhoorbare geluidsgolven in de huid. Daarmee verbetert de doorbloeding in de bovenste én dieper gelegen huidlagen, activeert de celstofwisseling in de huid, en krijgt het regeneratieproces van de huid ondersteuning.
De ultrasone techniek werkt met zeer hoog, voor de mens onhoorbaar, geluid. De geluidsgolven veroorzaken compressie in het te behandelen gebied, waardoor de diepere huidlagen en het bindweefsel worden gemasseerd en een intensieve warmte ontstaat. De massage ondersteunt het herstelmechanisme van de huid. De warmte stimuleert de huid tot aanmaak van elastine en collageen. Bovendien vergemakkelijkt de ultrasone techniek het insluizen van werkstoffen: door de trillingen van de hoogfrequente geluidsgolven is de mogelijkheid voor de dieper gelegen huidlagen om weldadige stoffen op te nemen optimaal!
 
Samengevat zijn de zichtbare effecten en bijkomende voordelen van de ultrasone behandeling:
- Verbetering van het huidreliëf en verfijning van de huidstructuur
- Behandeling van couperose
- Ondersteuning van het regeneratieproces van de huid
- Verbetering van de doorbloeding in de bovenste en dieper gelegen huidlagen
- Activering van de cellen en de celstofwisseling
- Optimalisering van het insluizen van werkstoffen
 
Dit maakt de ultrasone behandeling zeer geschikt om zowel apart als in combinatie met een andere behandeling te reserveren. Voor een optimaal resultaat raadt Beauté Éternelle aan deze behandeling te combineren met microdermabrasie of bindweefselmassage, in kuurverband van 6 tot 10 behandelingen (1x per week of 2 weken).

Type behandeling: 
Gezichtsbehandelingen
Behandelduur: 
45 minuten
Prijs: 
€ 47,50

Contact

Beauté Éternelle
Hogeweg 20
1098 CC Amsterdam
Telefoon: 020 - 600 94 35

Stuur een e-mail

kvk 34129211
btw NL001906078B15

Cadeaubon bestellen

Met de Beauté Éternelle cadeaubon geeft u een moment van ontspanning aan u familie of vrienden. U bepaalt zelf het bedrag voor de behandeling die u cadeau wilt doen. Bestel hem hier.

Openingstijden

maandag 10:00 - 17:30
dinsdag 10:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 12:00 - 20:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 16:00

Beauté Éternelle is een Anbos erkende schoonheidssalon